Opgraderinger & tilbehør – Gravel


Powermeters. Pedaler. Flaskeholdere. Farver. Ceramic Speed.
Pronghorns nye kollektion af opgraderinger og tilbehør gør det lettere at komme hurtigt ud at køre – og vi giver dig mulighed for at konfigurere din cykel med små detaljer, der gør en stor forskel.
 Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

Opgraderinger til cykler 


Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Sælges ikke uden køb af cykel.

Tilbehør til cykler 


Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve komponenten. Sælges ikke uden køb af cykel.

Opgraderinger fra Ceramic Speed 


Keramiske kranklejer og pulley hjul fra den danske producent. Leveres monteret på cyklen ved levering eller collect – du betaler kun merprisen for selve opgraderingen. Tilvalgspakker sælges ikke uden køb af cykel.

Pronghorn hjulsæt Gravel & landevej


Lette. Hurtige. Holdbare.
Lette, holdbare og stive hjulsæt produceret med nyeste teknologi og produktionsmetoder: Fælge af topkvalitets carbon - ekstra varmeresistent blanding fra japanske Toray. DTSWISS 350S nav på alle hjul. Sidder på vores egne topmodeller. Vælg mellem et all-round CX+Gravel hjulsæt – eller supplér med et ekstra landevejshulsæt.

  DET SKRIVER CYKELMAGASINET:
   

  ”Fælgen giver en god aerodynamik og gør, at hjulsættet ikke er så følsomt for hårde vindstød. Hjulsættet ligger lige under 1.500 gram uden fælgbånd..."
   

  "Med klassiker som omdrejningspunkt. Hele herligheden er bygget op omkring de nærmest klassiske DT Swiss nav. Modellen er 350 Straight Pull, og der er ikke meget at komme efter. De er utrolig nemme at servicere og vedligeholde, og trods hårdt vejr i testperioden, snurrer de stadig ganske godt."

  CYKELMAGASINET DANMARK
  STOR TEST AF MARKEDETS LANDEVEJSHJUL

  Pronghorn Gravel rammekits & reservedele

  KONTAKT OS FOR HJÆLP ELLER KØB

  Køb direkte i vores webshop eller showrooms

  Mix fordelene ved webshop med trygheden ved en butik.
  Vi har skåret forhandlerleddet væk og sælger kun direkte gennem egen webshop og egne showrooms. Derfor har vi både en attraktiv prissætning og kan tilbyde den bedste rådgivning. Og du kan bestille online og afhente din cykel samlet. Eller omvendt. Du vælger helt selv.


  Butik, prøveture eller service?

  Se flere cykler

  PRONGHORN – DANSK & DIREKTE SIDEN 2007

  Aktuelle cykler

   Genveje til Pronghorn


   Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og betingelser, som du kan læse her